Jak co roku zapraszamy na Dzień Otwarty IWRD.

5 kwietnia w godzinach od 10.00 do 12.00, będzie można:
• zapoznać się z działalnością IWRD realizowaną w ramach: Poradni, Przedszkola, Fundacji i Ośrodka Szkoleń;
•. poznać skuteczne metody pracy stosowane w naszym Przedszkolu dla Dzieci z zaburzeniami ze spektrum autyzmu;
• obejrzeć naszą placówkę.

Podczas Dnia Otwartego wszystkie osoby zainteresowane - nauczyciele, terapeuci, pracownicy poradni oraz rodziny dzieci z autyzmem - będą miały możliwość wysłuchania godzinnego wykładu na temat działalności IWRD oraz obejrzenia prowadzonej terapii.

WAŻNE!
Prosimy o przesyłanie zgłoszeń do dnia 30 marca 2019 roku na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. – w tytule emaila prosimy napisać: ZGŁOSZENIE NA DZIEŃ OTWARTY, a w mailu prosimy umieścić imiona i nazwiska osób planujących odwiedzić naszą placówkę.